Vermogensbegeleiding bij Van Es Financieel Advies

Het ontwikkelen van uw vermogen is onlosmakelijk verbonden aan de levenswensen en doelen die u heeft. Echter, welke wijze van investeren is passend voor u? Moet u sparen of beleggen? Wij zijn graag uw coach op dit gebied.

Bij ons bieden we een fundamenteel ander type financiŽle planning. We bieden een planning die alle aspecten van uw leven meeneemt. Een planning die rekening houdt met uw gewenste levensstijl vandaag, morgen en in de toekomst. Vermogensbegeleiding is daar een wezenlijk onderdeel van. Wij houden samen met u de ontwikkeling van uw vermogen nauwlettend in de gaten en gaan met u in gesprek als dat nodig is.

Het plannen voor morgen begint vandaag

Als uw financieel begeleider informeren wij u graag over de algemene mogelijkheden en risico’s van beleggen. Wij helpen u niet alleen met het continu monitoren van uw financiŽle doelstellingen, maar voelen ons ook verplicht om u te helpen in het vinden van de juiste partij om uw vermogen onder te brengen.

Voor advies over de invulling van uw beleggingsportefeuille werken wij samen met een hiertoe bevoegde vermogensbeheerder. Uiteraard is onze keuze voor deze vermogensbeheerder zeer weloverwogen gemaakt. Professioneel vermogensbeheer vergroot uw kans op een rendement dat aansluit bij uw verwachtingspatroon.

De belangrijkste criteria waarop wij vermogensbeheerders beoordelen zijn bijvoorbeeld: onafhankelijkheid, risico, duurzaamheid, kosten en professionaliteit. Maar daarnaast vinden wij de mogelijkheid om de resultaten te meten en een heldere communicatie met klanten ook belangrijk voor u.

Op basis hiervan hebben wij gekozen voor NNEK. Zij hebben de overtuiging dat u het leven moet leiden dat u wilt. Een gewenste levensstijl behouden of behalen realiseert u onder andere door vermogen op te bouwen. Hun beleggingsdienst NNEK Vermogensbeheer is daarom gebaseerd op drie pijlers: doelbewust, maatschappijbewust en prijsbewust. Het bedrijf NNEK bestaat ruim dertig jaar en heeft geen eigen beleggingsfondsen. NNEK is daarmee onafhankelijk en zeer ervaren in het vinden van de beste beleggingsfondsen die wereldwijd beschikbaar zijn. NNEK Vermogensbeheer is voor de belegger die kiest voor een verantwoorde manier van vermogensopbouw, met een sterke focus op het behalen van het einddoel. U kunt daarmee doelbewust, maatschappijbewust en prijsbewust uw vermogen opbouwen.