Wie zijn wij?


Van Es Financieel advies is een all round financieel dienstverlener. Wij adviseren particulieren op het gebied van woningfinanciering. Daarnaast verstrekken wij verzekeringsadvies en pensioenadvies aan zowel particulieren als bedrijven.

Wilt u een gedegen hypotheekadvies of wilt u een compleet financieel plan; heeft u vragen over uw pensioen of de levensloopregeling? Is uw huidige verzekeringspakket nog wel up to date. Heeft u bijvoorbeeld garanties tegen onderverzekering en heeft u dekking tegen alle van buitenkomende onheilen? Allemaal vragen die u zichzelf zou moeten stellen en waarbij Van Es u van dienst kan zijn.

Van Es Financieel Advies voldoet volledig aan de eisen van de Wet op het Financieel Toezicht (Wft). Hypotheekadviezen worden bij ons uitsluitend verstekt door Erkende Hypotheekadviseurs. Wij zijn op het hoogste niveau gekwalificeerd op het gebied van Schadeverzekering, Levensverzekering en Pensioenen. Daarnaast zijn wij aangesloten bij het Klachteninstituut FinanciŽle Dienstverlening (Kifid). Voor ons is dat allemaal vanzelfsprekend, voor u is het prettig te weten.

Op onze website kunt u kennis maken met ons bedrijf. U leest er wie wij zijn, wat we doen en wat we specifiek voor u kunnen betekenen. Bent u geinteresseerd in onze dienstverlening en wilt u eens met ons rond de tafel, laat het ons dan weten.

Het team van Van Es Financieel Advies