Een hypotheek op maat                               Let op! Geld lenen kost geld


Met een hypotheek gaat u een langdurige financiŽle verplichting aan. Het is dus belangrijk dat je er een afsluit die goed past bij uw specifieke wensen en mogelijkheden. Zowel nu als in de toekomst.

Het zoeken naar een huis en de gepaste financiering begint altijd met de vraag hoeveel u kunt lenen. Verder is van belang hoe u de lening wilt aflossen en hoe flexibel uw hypotheek moet zijn. Wij maken een grondige analyse van uw persoonlijke wensen en mogelijkheden en tijdens het gehele kooptraject bieden wij u professionele begeleiding. Van het selecteren van de juiste hypotheek tot het verzorgen van de akten. Natuurlijk kunt u ook voor een bijbehorend verzekeringspakket voor uw woning bij ons terecht.

Van Es Financieel Advies werkt onder andere samen met een inkooporganisatie waar verschillende geldverstrekkers bij zijn aangesloten. Hierdoor kunnen wij bij diverse geldverstrekkers hypotheekaanbiedingen voor u aanvragen. Het uitgangspunt blijft uiteraard dat het voor u een hypotheek op maat is.

Advies op maat

Vragen over hypotheken? Wij geven u graag een advies op maat!

Van Es Financieel Advies is zowel erkend hypotheek adviseur als hypothecair planner.

 

Wat houdt de erkenning in?

Erkend Hypotheekadviseur houdt in:

  • het diploma Hypotheekadviseur van de SEH is behaald EN
  • 50% van de werktijd als hypotheekadviseur werkzaam zijn EN
  • Beschikken over een beroepsaansprakelijkheidsverzekering m.b.t hypotheekadvisering EN
  • de beroepscode van de SEH is ondertekend.

Om Erkend Hypotheekadviseur te blijven moet er jaarlijks Permanente Educatie (PE) worden gevolgd. Alle erkenden staan met hun werkadres in het SEH-register. Dit register is voor iedereen toegankelijk.

Met een Hypothecair Planner wordt uw hypotheek een Financieel Plan met een heel persoonlijk karakter!

De Erkend Hypothecair Planner inventariseert uw persoonlijke situatie en uw toekomstplannen en - wensen. Op basis daarvan wordt een prognose afgegeven van uw financiŽle situatie op langere termijn, hoe is de situatie bij het krijgen van kinderen, uw pensioen, of bij het verbreken van een relatie? De hypothecair planner brengt het samen met u in kaart. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van professionele planningssoftware.

De Hypothecair Planner zoekt voor u de juiste balans tussen zekerheden en risico's. Het advies van de Hypothecair Planner gaat verder dan de hypotheek alleen.

Bij van Es Financieel Advies staat u centraal.